Home Fitspiration 12 tipuri de oameni pe care le întâlnim în sălile de fitness

12 tipuri de oameni pe care le întâlnim în sălile de fitness

SHARE

Cu o parte dintre ei ai avut ocazia de a împărți aceeași aparatură până acum. Unii sunt simpatici, alții mai puțin. Așa cum sunt ei, îi întâlnim aproape zilnic.

Expertul – Deși nu este antrenorul sălii, îi place mereu să-i sfătuiască, să-i corecteze pe cei din sală în privința exercițiilor. Îi place să caute vorbă, iar recunoașterea este una dintre valorile ce-l caracterizează.

Vamaiotul – E ca un om care pleacă pentru un sejur cu cortul în Vamă. Mai exact, e genul de om care concurează serios cu antrenorul atunci când vine vorba de timpul petrecut în sală. Vine printre primii și pleacă printre ultimii uneori și lasă impresia celor din jur că nu are un job sau alte ocupații în restul timpului în afară de antrenamentele din sală. A… Și de nutriție plus odihnă.

Logoreicul – Vine la sală ca să socializeze și eventual să agațe. I se scurg balele după tipele în colanți, e miștocar, popular și e mereu la curent cu toate bârfele din sală.

Întârziatul – Intră în sală mereu cu câteva zeci de minute înainte să se închidă.

Izolatul – De regulă are căștile în urechi. Nu-l interesează ceea ce se mișcă prin jurul lui, nu-l interesează dacă două tipe din sală râd de pata maro pe care o are pe pantaloni. De regulă mulți dintre cei izolați sunt începători, vin două-trei luni la sală iar apoi se evaporă.  Se antrenează prost, așteaptă rezultate miraculoase peste noapte, fac săptămânal aceleași exerciții la aparate, nu discută cu nimeni, stau cu ochii în telefon și cu căștile în urechi, țin aparatele mult timp ocupate fără să lucreze la ele.

Grăbitul – Intră în sală, constată și pleacă. Stă jumătate de oră în sală și o oră în vestiar.

Veteranul – Aproape niciodată nu-l vezi singur în sală, pentru că în prezența lui mai sunt măcar doi- trei amici de-ai săi sau alți abonați de-ai sălii. Este informat, îi place să fie înconjurat de oameni care-i admiră bicepșii, cvadricepșii, deltoizii, etc.

Plimbărețul – Îi place să se plimbe mereu prin sală în pauzele dintre seturi și exerciții. Deși este nemulțumit de faptul că sala este prea mică pentru pofta lui de plimbare, nu se gândește să urce pe bandă.

Curiosul – Îi întreabă mereu pe cei mai mari de suplimentele pe care le consumă, cum le administrează și câți pui mănâncă pe zi. Dacă primește apă la moară și-și epuizează întrebările despre antrenament și nutriție, începe să te întrebe de copii și  de soție.

Narcisistul – Se admiră în oglinzile din sală și în cele din vestiar. Își face selfie-uri, pune pe alții să-l fotografieze și să-l filmeze. Intră mereu în sală cu bateria de la telefon full și pleacă cu cardul de memorie la fel de full.

Citește și: Obiceiuri matinale care nu te ajută să slăbești

Afaceristul – ‘’Da mă, sunt la sală!’’. Toată lumea îi cunoaște obiceiurile, necazurile și bucuriile pentru că vorbește mult la telefon și nu oricum, ci tare.  Vorbește la telefon despre toate prostiile, când nu vorbește scrie și când nu scrie se plimbă ca o curcă beată de la un aparat la altul cu prosopul după gât.

Gherțoiul – E de departe cel mai abject specimen din sălile de fitness și este foarte ușor de identificat, căci are apucături de urangutan . Aruncă cu discurile și cu ganterele prin sală, pe care deobicei le fură de la alții. Este bădăran, nu pune aproape niciodată aparatura la loc după ce o folosește, rage atunci când lucrează cu greutăți mari. De regulă lucrează doar cu greutăți mari.

Nu vine cu echipament de schimb, iar dacă o face vine cu un echipament corespunzător. Habar nu are ce înseamnă igiena și cei șapte ani de acasă. Face mișto de începători, e arogant, împroașcă o duhoare insuportabilă în toată sala și este în stare să strice ziua oricui.

Citește și: Reguli de bun simț în sălile de fitness