Home Evenimente Campioana mondială la darts, britanica Beau Greaves, joacă la Romanian Darts Festival...

Campioana mondială la darts, britanica Beau Greaves, joacă la Romanian Darts Festival 2022

SHARE
Beau Greaves Picture Chris SargeantTip Top Pics
Beau Greaves - Picture: Chris SargeantTip Top Pics

Beau Greaves este cel mai tânăr câstigător al unui campionat mondial de darts din toate timpurile. Britanica de 18 ani joacă darts de la vârsta de 9 ani și este actuala campioană mondială feminină a Federației Mondiale de Darts, câștigând Campionatul Mondial de Darts WDF 2022.

Beau Greaves a confirmat participarea la Romanian Darts Festival, eveniment care va avea loc între 24-26 iunie 2022 la București. Alături de ea, au confirmat participarea și românul care a jucat la campionatul mondial de darts din 2022, Laszlo Kadar, dar și Richard Veenstra, jucătorul care a jucat cel mai bine în istoria campionatelor mondiale WDF și BDO, olandezul care a doborât recordul „all time„ privind media pe 3 săgeți la un campionat mondial.

În cadrul Romanian Darts Festival este organizată, sub egida World Darts Federation, a-XI-a ediție a evenimentului Romanian International Darts Open (RIDO), parte a WDF Silver Category. RIDO este cel mai important eveniment de acest fel din Europa de Est și cel mai important concurs de darts organizat în România. În același cadru plin de adrenalină specifică turneelor internaționale de darts are loc și  ediția a-VIII-a Romanian Classic Darts Open (RCDO), care face parte din WDF Bronze Category.

Citeste si: Cum previi si tratezi gazele intestinale?

Romanian International Darts Open include patru competiții (men singles, ladies singles, men pairs, ladies pairs), iar Romanian Classic Darts Open două (men singles, ladies singles). Primul eveniment al weekend-ului este Turneul RIDO PAIRS care începe vineri, 24 iunie 2022, la ora 17:00. Seara se va încheia cu finala. Perechea masculină câștigătoare va revendica și premiul de 300 de euro, în timp ce perechea feminină câștigătoare va primi 200 de euro.

Pe 25 iunie 2022 este timpul pentru RCDO, masculin individual și feminin individual. În această zi se vor decide finaliştii care vor juca marea finală duminică, pe 26 iunie. Câștigătorul RCDO masculin individual va pleca acasă cu 1000 de euro, iar câștigătorul RCDO feminin individual cu 500 de euro.

Turneele RIDO masculin individual și feminin individual vor avea loc în întregime duminică, 26 iunie. Câștigătorul la categoria masculin va primi un premiu de 1600 de euro, iar câștigătoarea la categoria feminin va pleca acasă cu 800 de euro.

Premiile totale ale turneelor depășesc suma de 15.000 euro, iar cei care doresc să acceadă la cele mai înalte poziții se pot înscrie pe https://federatiedarts.ro, până pe 22 iunie 2022, achitând online contravaloarea înregistrării în competiție.

Comunicat de presă oferit de enTourage Communications