Home Sanatate Care este cea mai buna saltea de pat?

Care este cea mai buna saltea de pat?

SHARE
saltea de pat cea mai buna saltea

Care este cea mai buna saltea de pat? Aceasta este intrebarea pe care o primesc expertii in saltele cand vin in showroom persoane dornice sa achizitioneze o saltea.

Raspunsul specialistilor magazinului www.saltele-online.ro este de fiecare data acelasi: salteaua care ti se potriveste.

Nu exista o saltea universala cea mai buna, deoarece nevoile noastre ca indivizi sunt diferite de cele ale altor indivizi. Te poti ghida, insa, in alegerea saltelei potrivite pentru tine in functie de cateva caracteristici. Intre acestea se numara materialul din care este achizitionata, gradul de confort, comportamentul la miscare, punctele de presiune, gradul de circulatie al aerului.

Unul dintre aspectele foarte importante il reprezinta materialele din care sunt realizate, iar expertii in saltele aduc in discutie noi materiale care ne ofera siguranta si un somn odihnitor.

Textilele realizate prin inserarea de microcapsule de aloe vera, fibrele de bambus ori microcapsulele de ioni de argint sunt doar cateva optiunile perfecte pentru un somn odihnitor.

Acestea absorb umezeala, elimina mirosul de transpiratie, permit o buna circulatie a aerului si previn acumularea de bacterii si virusuri pe suprafata saltelei.

Confortul este un alt factor pe baza caruia vei achizitiona salteaua potrivita tie. Vorbim despre saltele moi, de o duritate medie sau saltele care ofera un suport ferm. Pentru a alege produsul care ti se potriveste trebuie sa ai in vedere daca suferi de anumite afectiuni ale coloanei. In aceste cazuri, sunt recomandate sartelele ortopedice, special concepute pentru ameliorarea durerilor.

Dincolo de aceste afectiuni, alegerea este personala. Expertii iti recomanda sa testezi toate tipurile de saltele mai sus mentionate, pentru a sti care ti se potriveste mai bine. Dormim in pozitii diferite, avem corpuri diferite, asa ca doar tu poti decide ce saltea este perfecta pentru tine.

Daca ai un partener alaturi de care iti petreci noptile, comportamentul la miscare al saltelei este un indicator de luat in seama. Unele saltele sunt concepute astfel incat miscarile partenerului nu iti vor afecta somnul si te vei trezi energic si bine dispus. Si, pentru a pastra forma saltelei cat mai mult timp, un topper este o solutie potrivita.

Topper-ul pentru saltea este proiectat, astfel incat sa protejeze salteaua si sa sporeasca confortul celui care o utilizeaza. In acelasi timp, topper-ul pentru saltea va protejeaza impotriva alergenilor si iritantilor acumulati in saltea, precum acarieni, plosnite, mucegai, piele moarta.

O saltea neprotejata poate acumula in timp multe bacterii. Astfe, aceasta este mult mai greu de curatat, pe cand un topper este mai usor de curatat si nu permite bacteriilor sa ne infiltreze in saltea.

Asadar, daca esti in cautarea saltelei potrivite, viziteaza showroom-ul www.saltele-online.ro si afla mai multe secrete despre tehnologiile din care sunt realizate saltelele.