EvitalRomania

Cele mai luxoase spa-uri din Europa in 2014

By on June 13, 2014

Cuvantul SPA este asociat cu tratamente cu apa si este, de asemenea, cunoscut ca si belneoterapie. Credinta in puterile curative ale apelor minerale dateaza din timpuri preistorice. Astfel de practici au fost populare in intreaga lume, iar azi sunt larg raspandite in Europa si Japonia, dar si in alte locuri din lume.

Ca in orice domeniu si in cel al sanatatii si wellness-ului se acorda premii anual. In 2014 au fost desemnate cele mai luxoase spa-uri din lume, implicit de pe continentul nostru. O sa vorbesc despre acestea din urma, deoarece ne sunt mai accesibile si le putem lua in considerare pentru viitoarele noastre vacante. Asadar, azi va prezint topul celor mai luxoase spa-uri din Europa in 2014:

Best Luxury Ayurveda Spa – Beauty & Spa at Hotel Bareiss – Germania

Acest loc se traduce prin “Ma simt bine aici”. Apa de mare sau apa dulce, sauna finlandeza, baie de aburi, jacuzzi, inot, plaja pe iazul din gradina sau o gustare la barul piscinei, toate sunt incluse in pachetul de servicii oferit de Beauty & Spa at Hotel Bareiss.

br_spa_06

Best Luxury Hotel Spa – Talise Spa at Jumeirah Port Soller Hotel & Spa – Mallorca

Soare abundent, mare, natura si cultura, Mallorca este locul ideal pentru a scapa de frenezia orasului si a-ti redobandi tineretea. Talise Spa ofera o noua generatie de tratamente spa care conduc la vindecare si ofera mediul propice pentru dobandirea unei stari senine a trupului si sufletului.

jumeirah-port-soller-hotel-spa-talise-spa-hydropool-mountain-view-hero

Best Luxury Mineral Spring Spa – Blue Lagoon – Islanda

Blue Lagoon este o experienta unica, o ocazie de a te energiza prin fortele naturii. Amplasat in inima peisajului islandez, Bue Lagoon este o lume cu adevarat speciala.

blu

as

Best Luxury Fitness Spa – Karma Spa Wellness & Fitness – Ankara – Turcia

Un adevarat rasfat pentru simturi! Karma Spa face parte din lantul Marriott si ofera oaspetilor servicii de 5 stele, de la bai reci in piscina, la sesiuni Kinesis, Pilates, bai turcesti concepute pentru a reflecta caracteristicile traditionale ale arhitecturii hamam.

2_b 3_b

esbjw_phototour46

Best Luxury Destination Spa – Château Saint-Martin & Spa – Coasta de Azur

Cuvintele sunt de prisos, va las cateva imagini 🙂

1 2 3 4 5 8

Best Luxury Beauty Spa – La Calisse Spa @ Susesi Luxury Resort – Turcia

Inchizi ochii si lasi totul in urma. Aici te bucuri de relaxare prin tratamente din Orientul Indepartat si simti purificare anatoliana. Spa, camere ayurveda, masaj, baie turceasca, baie hidro, Vitamine Bar, centru de fitness sunt doar cateva dintre serviciile cu care vei fi intampinat la Calisse Spa.

dyujdhgl1d dyujdopl8k dyuje038xe sc

Lista intreaga a spa-urilor castigatoare o gasiti AICI

About Editor Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *