EvitalRomania

Personal Trainer Studio

250Personal Trainer Studio este un studio de antrenamente personale in Bucuresti, ai carui antrenori personali, Andreea si Iulian Dinu, au o experienta vasta in domeniul fitness – wellness – sanatate. Multitudinea de atestate si cursuri de calificare absolvite in domeniul fitness-ului ii recomanda pentru a fi antrenorul dumneavoastra personal.

Servicii Personal Trainer Studio

Antrenament EMS – E-FIT este cea mai buna si cea mai sigura modalitate de a obtine rezultatele la care doar visai intr-un interval scurt de timp! Iti garantam ca vei vedea primele rezultatele inca dupa primele 4 sedinte!
Datorita unei tehnologii speciale, caracteristica exclusiv acestui dispozitiv, semnalul generat de aparatul E-Fit, pe langa tensionarea maxima a musculaturii aduce si stimulare minima termica.

Antrenament personalizat – Antrenorul personal va va ajuta cu tot ce aveti nevoie de la nutritie si dieta, pana la conceperea unui program individual de training. Cel mai important, antrenorul personal este alaturi de dumneavoastra pe intreg parcursul sesiunii de antrenament, asigurandu-se ca veti efectua corect toate exercitiile si ca aveti motivatia necesara sa obtineti rezultatele pe care vi le doriti.

Antrenament prenatal – Sesiunile de antrenement pentru femeile insarcinate efectuate cu un antrenor personal de la Personal Trainer Studio au rolul nu numai de a castiga mai putin in greutate pe perioada sarcinii, dar si de a te pregati pentru momentul nasterii.

Antrenament post natal – Antrenamentele fizice postnatale cu un antrenor Personal Trainer Studio incep cu un focus pe tonifiere si stretching, exercitii care te vor face sa iti reintri in ritmul normal de viata, si continua cu programe mai avansate menite sa-ti redea silueta ideala si sa construiasca un organism puternic.

Recuperare medicala – Cu studii in kinetoterapie, Iulian Dinu este persoana potrivita sa iti creeze programul de recuperare pentru afectiuni des intalnite precum: entorse, luxatii, fracturi, discopatii lombare, dureri de spate, rupturi musculare, etc.

Dieta Personalizata – In functie de parametrii tai corporali si de obiectivele tale, specialistii nostri iti vor recomanda exact dieta de care ai nevoie. Dieta personalizata reprezinta un plan nutritional bazat pe principii de alimentatie corecte, care, desi il vei urma pe o perioada determinata de timp, pana iti atingi obiectivul, te va ajuta sa-ti insusesti principiile unei alimentatii sanatoase, principii care iti vor fi de mare ajutor pe tot parcursul vietii.

Preparator fizic – In cadrul Personal Trainer Studio, il gasesti pe Iulian Dinu – preparator fizic & kinetoterapeut- ce detine toate acreditarile si competentele necesare pentru a desfasura aceasta activitate, fiind deja implicat in sesiuni de pregatire cu diversi sportivi de performanta din Romania. Programul unui preparator fizic consta in pregatirea fizica completa a sportivilor cu ajutorul unor planuri, a unor programe de refacere si recuperare, evitand situatiile care pot dauna activitatii sportive, precum este supra-antrenamentul.

Date de contact:

Iulian Dinu – Antrenor Personal

Telefon:  0720.239.389

Mail: office@personaltrainerstudio.ro

Web: www.personaltrainerstudio.to

Facebook: https://www.facebook.com/PersonalTrainerStudioBucuresti

Adresa: Bd. Gheorghe Sincai, 21, Bucuresti