Home Fitspiration Cum a slabit Nick Carter de la Backstreet Boys 30 de kg?

Cum a slabit Nick Carter de la Backstreet Boys 30 de kg?

SHARE
nick carter

Sportul l-a ajutat pe Nick Carter, fostul component al trupei Backstreet Boys, sa slabeasca 30 kg. Dupa dependenta de droguri si vestea ca sufera de o boala de inima, Nick si-a scris povestea in cartea “Facing the music and living  to talk about”. 

Intr-un interviu acordat lui James Fell, Nick povesteste cum, la varsta de 28 de ani, in timp ce se afla intr-un turneu in Europa, dupa petreceri si momente de depresie care l-au pus in ipostaza de a nu mai face fata ritmului, a consultat un medic care i-a confirmat faptul ca sufera de cardiomiopatie. Acesta a fost semnalul de alarma care l-a determinat sa-si schimbe complet stilul de viata. In caz contrar, risca sa-si piarda viata.

Dupa un an de la renuntarea la alcool si droguri a venit si prima veste buna. Medicul i-a spus ca “inflamatia” de la nivelul inimii nu mai este vizibila.

Ce rol a avut antrenamentul fizic in viata lui Nick Carter?

Nick povesteste in interviu ca sportul a fost, fara indoiala, inlocuitorul perfect. Exercitiile cu bicicleta eliptica, jogging-ul si basketul ii ocupa in prezent aproximativ 45 de minute pe zi. Inotul si scufundarile sunt o alta pasiune de-a lui Nick si incearca sa le practice cat mai des.

Dar, pentru a slabi 30 de kilograme, Nick a facut modificari si in alimentatia sa. Dupa cum povesteste, acesta a renuntat la dulciuri complet, dar si la junk food. A invatat usor, usor sa iubeasca alimente pentru quinoa sau somon si a inclus legumele fierte in meniul sau. Nick priveste acum mancarea precum o sursa sanatoasa de combustibil pentru organismul sau.

Daca iti place ceva din noul stil de viata al lui Nick Carter, introdu si in programul tau. Dar nu uita sa discuti inainte cu antrenorul tau personal si cu medicul.

Sursa foto: www.crowdfundbeat.ca