Home Fitspiration Cum sa iti indeplinesti obiectivele?

Cum sa iti indeplinesti obiectivele?

SHARE

Iti amintesti de inceputul anului cand ti-ai trecut pe lista nenumarate obiective pe care sa le atingi in acest an? Cum stai cu ele? Fortandu-ne sa urmam un program strict ne poate demoraliza de multe ori. Cand ne simtim oprimati mintea noastra incepe sa se revolte, astfel incat pana si planurile cel mai bine intentionate incep sa deraieze. Asta se intampla si cu dietele si curele de detoxifiere. Efectul Yo-Yo apare la multi dintre noi, chiar daca la prima vedere dorinta de a reusi este arzatoare.

Indiferent ca vorbim de urmarea unei diete, a unor clase de fitness sau pur si simplu vorbim de un stil de viata sanatos, cheia succesului este in a ramane flexibil si a face din rutina de zi cu zi un lucru “fun”.

Fii prezent in ceea ce faci, consecvent si flexibil pentru a-ti atinge obiectivele. Chiar daca au trecut 2-3 luni si obiectivele au ramas la nivel de spuse, gandeste-te de ce s-a intamplat acest lucru. Ai avut asteptari prea mari sau ti-ai dorit sa se intample prea rapid? A fost prea multa presiune si prea putina bucurie in procesul pe care ti l-ai auto-impus? Daca este asa, incearca sa ai o alta abordare, permite-ti sa te bucuri de aceasta calatorie spre indeplinirea obiectivelor.

Renunta la asteptarile prea mari, invata sa fii fericit cu tine insuti. Depunde eforturi pentru obiective realiste si de inspiratie pentru tine si indiferent cat de mici sunt acestea nu trebuie sa te condamni si sa te compari cu cei din jurul tau.

Stabilirea unui obiectiv poate fi un moment motivant si de inspiratie, dar in acelasi timp trebuie sa fii constient permanent ca acceptarea si iubirea de sine sunt sentimente foarte profunde si importante, nu incerca sa te lasi prins de sentimente de inadecvare.

Regandeste-ti obiectivele si fii bun cu tine insuti!