Home Sanatate De ce ai nevoie de o saltea cu ioni de argint?

De ce ai nevoie de o saltea cu ioni de argint?

SHARE
saltea ioni de argint bahama memory

De ce ai nevoie de o saltea cu ioni de argint?

Ionii de argint sunt particule incarcate cu sarcina electrica pozitiva care blocheaza blocheaza functionarea unei enzime vitale din componenta ciupercilor si bacteriilor. Argintul este cunoscut ca fiind antibacterian, beneficiile sale fiind descoperite cu secole in urma de catre romani, care l-au folosit pentru vindecarea ranilor, dar si pentru a impiedica dezvoltarea florei bacteriane in bazinele cu apa potabila, avand in acelasi timp si un efect anti-static ce ajuta la atenuarea oboselii si stresului.

Tehnologia este folosita azi si in cazul saltelelor de dormit, magazinul online de pe care poti cumpara o saltea cu ioni de argint, www.saltele-online.ro, fiind unul din principalii jucatori in piata care au introdus acest sistem de saltele pe piata romaneasca. Bahama Memory este unul din modelele de saltele premium cu ioni de argint. Straturile de spuma de calitate ridicata si husa intretesuta cu fibre de argint ofera un confort crescut, un somn in conditii de siguranta, profund si linistit.

Fibrele de argint emana ioni de argint ce impiedica dezvoltarea larvelor de acarieni si elimina mirosul de transpiratie de pe textile. Acesti ioni de argint protejeaza, de asemenea, si epiderma, oferind protectie si prospetime pe parcursul intregii nopti.

Sistemul de canale practicate in material si numarul ridicat de celule deschise garanteaza o ventilatie foarte rapida a saltelei.  Densitatea ridicata si elasticitatea materialelor asigura o pozitie corecta a coloanei.

Daca pleci spre achizitionarea unei saltele, acorda-ti 10-15 minute pentru a testa salteaua cu ioni de argint. Intinde-te, inchide ochii si simte placerea similara cu o sedinta de acupunctura cu ace de argint, pe care chinezii o practicau acum 4000 de ani. Mai ai nevoie de motive pentru a alege o saltea cu ioni de argint? Oamenii de stiinta din zilele noastre au confirmat ca acestia distrug circa 650 de virusi si germeni, constituind astfel un dezinfectant extrem de eficient.

Salteaua Bahama Memory foloseste tehnologia compunerii din structuri diferite, care creeaza o senzatie de comoditate. Astfel, exista o baza ferma a saltelei compusa dintr-o placa de UltraFlex HR (cu elesticitate si rezistenta mare in utilizare) si o presaltea realizata din 6 cm de MemoryFoam de buna calitate.

Salteaua are o garantie de 10 ani, ceea ce ii confirma inca o data statutul de saltea premium, si poate fi achizitionata de pe www.saltele-online.ro