Home Evenimente Despre schimbare, fitness si aromoterapie – Seminar Health&Fitness

Despre schimbare, fitness si aromoterapie – Seminar Health&Fitness

SHARE

Health&Fitness Tour Romania a deschis inscrierile pentru al doilea seminar din acest an dedicat sanatatii, frumusetii si sportului. Asa cum ne-a obisnuit, echipa Health&Fitness Tour Romania a pregatit un program special, dedicat obtinerii unei stari de bine, atat din punct de vedere fizic, dar si spiritual.

Invitatii editiei din 14 aprilie, care va avea loc la Capital Plaza in Bucuresti, incepand cu ora 19:00 sunt:

Anca Petrescu – Personal Coach si Ghid in calatoria spre schimbare.

Anca va tine o prezentare despre importanta schimbarii, despre pasii pe care trebuie sa ii urmam pentru a elimina frica si a adopta schimba in viata noastra si va dezvalui cateva din secretele Reiki pentru sanatate si bunastare.

Alexandru Cristian – Personal Designer

Alimentatia este una din principalele motive pentru care nu reusim sa avem un stil de viata sanatos si din cauza careia sanatatea noastra are de suferit. Planul alimentar este necesar oricarei persoane care doreste sa se disciplineze si sa evite afectiunile ce pot aparea din cauza a ceea ce mancam. Alexandru va vorbi in cadrul seminarului despre planul alimentar imbinat cu activitatea sportiva, ca un duo de succes pentru un corp de invidiat.

Angela Laur – Doctor Aromoterapeut

Doamna doctor Angela Laur ne va povesti despre esentele binefacatoare si eliberatoare de stres, dar si despre cum ne putem crea propria noastra esenta volatila. Se stie ca uleiurile esentiale au nenumarate beneficii asupra sanatatii, iar in cadrul seminarului acestea ne vor fi dezvaluite de catre un specialist in esente naturale.

Numar locuri: 80

Rezervarile se fac pe adresa office@entourage.com.ro

PARTENER: REVICARE

Partener media: Mamicamea.ro

AFIS SEMINAR2