Home Fitspiration Cinci sfaturi rapide pentru a alege mai isteț echipamente și accesorii de...

Cinci sfaturi rapide pentru a alege mai isteț echipamente și accesorii de fitness

SHARE
echipament fitness
(C) https://www.pexels.com/@victorfreitas

Chiar dacă sarbatorile de iarnă au trecut, sezonul cadourilor nu este nici pe departe gata! Și acum este momentul potrivit pentru a face daruri celor dragi (sau a-ți oferi un „boost„ de motivare prin produsele mult visate).

De altfel, ce moment mai bun pentru a-ți reordona prioritățile, decât acum, la început de an? Pentru un plus de motivație în ce privește practicarea sportului, achiziția de accesorii sau echipamente este mereu o idee bună.

În acest articol vrem sa iți arătăm cum poți să găsești un echilibru între stil și funcționalitate, pentru produsele de fitness sau culturism. Nu suntem singurii care o spun – dacă porți echipamente de antrenament care să arate și să îți vină bine, iar în plus să îți și ofere trăsăturile tehnice de care ai nevoie, motivația și moralul tău vor fi mult îmbunătățite!

Nu trebuie să cheltui o avere, însă trebuie să alegi calitatea

Uita de produsele ieftine, chinezești sau slabe – asigură-te că alegi accesorii și echipamente de sport/fitness de cea mai bună calitate. Astfel, vei obține un confort maxim în timpul antrenamentelor.

Dacă materialele sunt premium, iar croiul este perfect, merită să plătești prețul ridicat și să alegi branduri de renume din industria culturismului/fitnessului. Iar dacă intenționezi să te antrenezi frecvent, asigură-te că ai mai multe perechi din fiecare piesă de echipament. Astfel, vei scapa de grija pregătirii sau a spălării prea dese.

Ține cont de faptul ca mărimile s-ar putea schimba

Dacă abia acum te apuci de fitness și vrei să dai jos din kilograme, s-ar putea ca după un timp să ai nevoie de mărimi mai mici. Așadar, dacă vrei să slăbești, fa-ți cumpărăturile într-un mod isteț și înțelept.

Folosește echipamentul potrivit pentru fiecare sport

De la înot, tenis, pana la alergare, culturism, accesoriile sau echipamentele difera enorm de mult. Pentru a te bucura de un confort sporit și a fi cat mai performant, pentru a fi mai organizat în antrenamente, pentru a evita accidentările și a nu arata caraghios, alege produsele potrivite.

De exemplu, dacă tocmai te-ai apucat de sala, cumpără-ți și pune-ți deoparte (într-un loc separat) întreg echipamentul de culturism (fitness) – maiou, tricou, hanorac, pantaloni, geanta de umăr sau rucsacul, centura, mănușile, prosopul. Nu uita nici de shakerul pentru proteine, bidonul ori sticla pentru apa etc.

Descoperă confortul materialelor textile pentru sport

În timpul sesiunilor de antrenament vei transpira…din plin. Ai nevoie așadar de materiale care sa absoarbă ușor transpirația și să se întindă. Astfel, vei putea să faci exerciții fizice după bunul plac și să ai o libertate mai mare de mișcare.

Nu uita de accesorii, în spații închise sau afară

Dacă faci sport afară, nu uita ochelarii de soare, crema cu factor de protecție (atunci când este soare); alege încălțăminte potrivită pentru a evita accidentările.

Vezi aici accesorii și echipamente pentru fitness/culturism și descoperă produse premium de la branduri ca  Kevin Levrone Signature Series, Dorian Yates Nutrition, Applied Nutrition, Protein House și BSN.