Home Frumusete Fii arhitectul propriei frumuseti cu Flormar!

Fii arhitectul propriei frumuseti cu Flormar!

SHARE
You_beauty_Arhitect flormar

Comunicat de presa

Vara asta, ofera-i tenului tau un plus de hidratare si ajuta-l sa treaca cu brio testul frumusetii naturale! 


Indiferent de anotimp, pielea fetei are nevoie de hidratare intensa si ingrijire delicata, care sa satisfaca nevoile individuale ale fiecarui tip de ten. Tocmai de aceea, Flormar a lucrat la formula ideala pentru tenul tau si a conceput gama Advice – cu extracte naturale pline de prospetime, obtinuta printr-o tehnologie ce asigura hidratare dinamica.

Si pentru ca vara asta Flormar doreste sa-si rasfete clientii cu izvorul nesecat de tinerete la care cu totii tanjim, a creat „Your Beauty Arhitect” – o formula inovatoare ce reduce ridurile, ofera fermitate si combate semnele trecerii timpului. Your Beauty Arhitect este o gama inovatoare Flormar si completa cu proprietati echilibrate. Aceasta cuprinde crema hidratanta pentru tenul uscat, sensibil si mixt, crema antirid de zi, de noapte si pentru ochi, ser pentru ochi, lapte demachiant, lotiune tonica si gel de curatare 3 in 1. Gama Beauty Architect are grija de arhitectura tenului, tinand cont de tipul si problemele acestuia.

Experienta de aproape 70 de ani in industria cosmeticelor si produselor de ingrijire atesta calitatea deosebita si popularitatea deosebita a brandului Flormar pe 6 continente si in peste 80 de tari. Pentru a fi la curent cu noutatile, accesati http://flormarcosmetics.ro/
Si pagina de Facebook: https://www.facebook.com/FlormarCosmeticsRomania

Despre Flormar
Flormar s-a infiintat la Milano in 1950 iar in 1970 se muta in Turcia, aici se extinde rapid si in scurt timp ajunge pe 6 continente in 80 tari si este in permanenta dezvoltare.

Flormar este mono brand si comercializeaza produse cosmetice , skin care si accesorii make-up.

Produsele Flormar au la baza extracte naturale, nu sunt testate pe animale si sunt create cu grija pentru satisfacerea chiar si celui mai pretentios client. Calitatea Flormar se extinde dincolo de atentia cu care sunt create produsele, astfel ca in fiecare punct de lucru, Flormar pune la dispozitie un make-up artist si un beauty adviser pentru a sfatui corect fiecare clienta si pentru a o indruma catre un make-up perfect. Clientii Flormar sunt rasfatati cu game noi, promotii saptamanale, cadouri de fidelizare si sesiuni gratuite de make-up.