Home Evenimente Legion Run – distractia, energia si sustinerea au venit in valuri!

Legion Run – distractia, energia si sustinerea au venit in valuri!

SHARE

Evenimentul international Legion Run a avut loc in premiera in Romania in data de 16 Iunie 2018 la Divertiland Water Park, Chiajna.
Aproape 1000 de participanti au trait experienta Legion Run impreuna cu prietenii, colegii si familia, atat in echipa alaturi de care au depasit obstacolele, cat si sub privirile si incurajarile spectatorilor.
Organizati in valuri a cate 150 de persoane, participantii au pornit din 20 in 20 de minute de la Start, parcurgand traseul de 5 km si 19 obstacole, sub incurajarile spectatorilor, cat si cu sustinerea celorlalti membri din echipa lor. Rezultatul a fost depasirea limitelor, barierelor psihologice si iesirea din zona de confort pentru fiecare participant in parte.
A fost multa energie pozitiva la Legion Run, iar toti cei care au luat parte la aceasta experienta unica, au trait momente de neuitat alaturi de membrii echipei lor; sentimente de ambitie, de adrenalina, uneori chiar de teama in fata unora dintre obstacole, cat si sentimentul de libertate si senzatia de intoarcere in copilarie.
Participantii au fost extrem de multumiti si entuziasmati de experienta Legion Run si au declarat convinsi ca la urmatoarea editie vor veni in numar mult mai mare! Pentru ca spiritul de echipa, camaraderia si sustinerea celorlalti i-au ajutat sa treaca peste cele mai mari frici si temeri, odata cu infruntarea obstacolelor strategic realizate, tocmai pentru a ajuta participantii sa evolueze dupa fiecare eveniment Legion Run.
5% din valoarea totala a biletelor vandute va fi directionata catre Asociatia Help Autism pentru a oferi copiilor cu autism sansa unei vieti mai bune, mai libere, sustinand cheltuielile terapiei de recuperare pentru acesti micuti.
Sponsorii evenimentului, printre care s-au numarat FordStore BDT, SlooP, Unimasters si Gatorade, au sustinut atmosfera energica si surprinzatoare, iar Black Cab, ca si sustinatori ai evenimentului, au oferit 10% discount pentru toate cursele spre sau dinspre locatia unde s-a desfasurat Legion Run Romania..
Legion Run este experienta unica a unui eveniment necompetitiv, dar cu multa adrenalina si distractie, cu o serie de obstacole special realizate pentru a incuraja spiritul de echipa si depasirea limitelor cu ajutorul celorlalti participanti.

Legion Run este un brand care creste rapid in numar de evenimente si participanti, desfasurandu-se pana acum in peste 30 tari si pe 3 continente.

Traseu de 5 km, 19 obstacole – din care doua au fost in premiera in cadrul editiei de anul acesta din Romania, aventura si adrenalina, toate acestea sub egida Legion Run.