Home Frumusete Picioare ingrijite cu ajutorul inovatiei germane

Picioare ingrijite cu ajutorul inovatiei germane

SHARE
piatra ponce titania picioare

In vremuri demult apuse, poetii visau sa sarute glezne firave sau maini albe precum spuma laptelui, pe care domnitele le intindeau timide, rosind si plecand privirea. Frumusetea mainilor si a picioarelor are o istorie indelungata in randul femeilor. Cu cat erau mai bine ingrijite aceste parti ale corpului, cu atat indicau mai mult vita nobila.

Astazi, putina lume mai cunoaste semnificatiile acestor obiceiuri vechi, dar cu totii admiram persoanele cu maini si picioare ingrijite atent. Societatea in care traim este una mereu in miscare si are nevoie de solutii prin care sa tina pasul si chiar sa creasca ritmul. Iar cel mai simplu mod ca tu sa pastrezi ritmul cu ce se intampla in jurul tau este sa folosesti produsele marca Titania Cosmetics.

Totul a inceput de la o piatra ponce in urma cu 65 de ani. Si, de mai bine de jumatate de secol, inovatia germana cucereste zambete si transforma picioarele si mainile obosite in picioare si maini ingrijite si delicate. Titania are o gama completa cu peste 1300 articole cosmetice pentru ingrijire si intretinere, dedicate manichiurii si pedichiurii. Datorita succesului inregistrat in randul clientilor din peste 118 tari, specialistii de la Titania Cosmetics au continuat sa inoveze si si-au imbogatit portofoliul cu produse profesioniste de beauty – cosmetice pentru ingrijirea parului si a corpului.

Specialistii in frumusete de la Titania Cosmetics au inteles rapid ca produsele dedicate ingrijirii si infrumusetarii sunt parte din viata noastra de zi cu zi si ar fi ideal sa ne completeze ritualul de frumusete. Asa ca, pe langa laboratorul propriu in care sunt testate zilnic sute de formule pentru produsele cosmetice, acestia continua sa livreze inclusiv produsele care i-au ajutat sa isi consacre renumele de-a lungul timpului. Chiar si astazi, produsul lor numarul 1 in vanzari – celebra piatra ponce – este preferata la nivel international pentru ca este produsa cu acelasi devotament de la inceputuri si are aceeasi calitate cu care clientii s-au obisnuit.

piatra ponce titania