Home Sanatate Picioare ingrijite cu Scholl Velvet Smooth

Picioare ingrijite cu Scholl Velvet Smooth

SHARE

Comunicat de presa

Știai că … faci în medie 10.000 de pași în fiecare zi, că picioarele tale străbat în fiecare an 1.600 km, că pe parcursul vieții, distanța parcursă este de peste 100.000 km, că 25% din oasele din corpul tău se află în picioare?

Deși adesea le neglijezi, picioarele sunt foarte importante și ar trebui să acorzi o atenție mai mare îngrijirii lor. Datorită lor te poți deplasa la job, la cumpărături, poți păși cu încredere în fața unui client ori a unui partener, poți practica sportul preferat.

Pentru ca tu să ai picioare îngrijite și sănătoase, rapid și fără efort, Scholl a lansat gama inovatoare Velvet Smooth, ce înlătură cu ușurintă pielea îngroșată de pe tălpi. Cu un design ergonomic, ușor de folosit și un capăt rotativ abraziv, Scholl Velvet Smooth oferă rezultate similare celor obținute la un pedichiurist profesionist, dar fără a fi nevoie să ieși din casă și fără a mai fi nevoit să suporți privirile critice ale doamnelor de la salonul de cosmetică.

Motivele pentru care te confrunți cu asprirea și îngroșarea pielii de pe talpa piciorului pot fi multiple: purtarea unor pantofi nepotriviți, stilul de mers sau o tendință naturală spre o piele a picioarelor uscată. Un exces de piele îngroșată dură nu este numai supărător și inestetic, dar poate să prezinte și riscuri pentru sănătate, prin cauzarea de răni sau fisuri. În astfel de cazuri, bacteriile pot pătrunde în corp prin rănile deschise și pot determina inflamații.

Pentru a preveni aceste afecțiuni și a scăpa de problema inestetică, pielea îngroșată trebuie înlăturată în mod regulat. Cum? Acum foarte simplu, rapid și sigur, cu ajutorul noului Scholl Velvet Smooth.

Gama Scholl Velvet Smooth cuprinde:

–       Scholl Velvet Smooth Pila electronică pentru pielea îngroșată de pe tălpi. Fiecare pachet conține: o pilă electronică, un capăt rotativ abraziv, 4 baterii tip AA și un capac protector.

–       Scholl Velvet Smooth Rezervă ce conține 2 capete rotative.

Un capăt rotativ Scholl Velvet Smooth poate fi întrebuințat, în medie, de 12 ori. După acest număr de întrebuințări este recomandat să fie înlocuit.Tototdată, pentru că Scholl Velvet Smooth nu folosește lame ascuțite și se oprește automat, dacă este apăsat prea tare de piele.

Pentru a optimiza rezultatele obținute cu ajutorul Scholl Velvet Smooth și pentru a preveni îngroșarea pielii, este recomandat să folosești zilnic Scholl Cremă hidratantă pentru pielea uscată a picioarelor.

Preț recomandat Scholl Velvet Smooth Pilă electronică: 170 lei

Preț recomandat Scholl Velvet Smooth Rezervă: 65 lei

1 foto lifestyle Scholl Velvet Smooth