Home Sanatate Rasarit de soare cand vrei tu? Se poate..cu un ceas inteligent, precum...

Rasarit de soare cand vrei tu? Se poate..cu un ceas inteligent, precum Onsag Leon!

SHARE
ceas inteligent onsag leon

Nicicand nu a fost mai simplu sa te trezesti natural desi afara inca domneste bezna. Caci tehnologia este prietena noastra, daca stim sa o folosim, si gratie evolutiei sale avem la indemana azi ceasuri inteligente cu numeroase functii care sustin un stil de viata echilibrat.

Dar pentru ca am mentionat despre rasaritul de soare si sigur iti doresti sa stii mai multe despre cum este posibil ca acesta sa iti fie disponibil chiar inainte ca astrul ceresc sa-si faca aparitia, ei bine, acest lucru este posibil cu ceasul inteligent Onsag Leon. Practic, iluminatul de trezire se activeaza automat si se transforma treptat de la rosu la galben stralucitor in decurs de 10 pana la 60 de minute inainte de ora de trezire aleasa. Astfel, camera ta se umple cu o lumina calda inainte ca alarma sa sune si te ajuta sa te trezesti usor, calm si odihnit. Mai mult, cele 7 sunete disponibile ca alarma sunt naturale, adica imita sunetele ce se regasesc in mod firesc in natura, precum pasarile sau oceanul. Persoanele active in prima parte a zilei, precum sportivii care merg la antrenamente dimineata, si cele care cunosc importanta somnului si necesitatea calitatii acestuia, vor iubi aceasta functie disponibila la Onsag Leon. Ceasul sustine acest stil de viata echilibrat, trezind organismul treptat, fara a-l brusca cu alarme zgomotoase si a-l grabi sa se adapteze. 

Dar calitatile acestui ceas inteligent lui nu se opresc aici. Onsag Leon are incorporate 3 sunete albe, cu efect de calmare a bebelusilor prin recrearea fundalului sonor similar cu cel experimentat in viata intrauterina. Asadar, se incadreaza perfect in decorul unei case in care sunt copii mici. Avand dimensiuni reduse si un design cu linii rotunjite, el poate fi amplasat in siguranta si in camera copiilor.

Citeste si: Cum sa ai grija de ochi in era digitala?

La nivel de lumini, poti ajusta atmosfera din camera ta cu ajutorul celor 7 culori (alb cald, verde, roșu, albastru, violet, portocaliu si indigo) si te poti bucura, astfel, de o lumina de veghe ori de ambientul perfect pentru citit la ceas de seara. Nu putem vorbi despre tehnologie inteligenta fara sa facem referire si la controlul vocal ori la controlul functiilor din aplicatie. Cu ajutorul conexiunii WiFi, luminile, alarmele, radioul pot fi controlate direct din aplicatia mobila. De asemenea, ceasul functioneaza cu Amazon Alexa si Google Assistant. Vorbim, deci, de un gadget in adevaratul sens al cuvantului, iar experienta de utilizare este fara cusur! 😊

Alte functii cu care este vine incorporat Onsag Leon sunt functia de snooze, port USB pentru alimentare, dar si radio FM. Integreaza-l in desigul casei tale si bucura-te de toate functionalitatile. Intra pe www.onsag.ro, descopera toate detaliile tehnice despre acest ceas si achizitioneaza-l, rapid si in siguranta, la un pret special de 399 lei, in loc de 499 lei!