Home Fitspiration Remodelare completa (3D Sculpt) – O experienta estetica unica

Remodelare completa (3D Sculpt) – O experienta estetica unica

SHARE
remodelare corporala

Conceptul “Remodelare Completa (3D Sculpt)”, disponibil in exclusivitate la ALTO Studio Bucuresti, raspunde dorintei de schimbare de anvergura si urmareste eficientizarea rezultatelor pe 3 Directii: consiliere nutritionala, antrenament fitness personalizat si plan de terapii estetice complementare.

Primul pas este diagnosticarea neinvaziva, folosind analizorul de compozitie corporala STYKU. Acesta iti ofera indicatii precise si detaliate privind compozitia corporala, rata metabolica bazala si gradul de risc de imbolnavire asociata obezitatii. Este un dispozitiv revolutionar, dotat cu cea mai performanta camera de masurare a profunzimii folosind tehnologia IR (infrarosu), capabil sa reproduca fidel silueta persoanei scanate pe parcursul unei rotatii de 360 de grade si, in mai putin de un minut, sa elaboreze modelul 3D al acesteia. Rezultatul scanarii 3D este punctul de plecare pentru fiecare din cei 3 specialisti implicati in Remodelarea Completa 3D Sculpt.

Specialistul in nutritie care face parte din echipa ALTO te va asculta si va integra intr-un plan alimentar coerent si riguros si micile placeri de care te bucuri din cand in cand. Porneste pe calea reinventarii personale si vei avea satisfactia de a putea urmari pe rapoartele scanarilor corporale 3D Styku evolutia lunara a siluetei tale ilustrata grafic pe etape, precum si a parametrilor relevanti in evaluarea starii si aspectului general.

Tonifierea musculara este de asemenea esentiala pentru un aspect sanatos si o postura eleganta, insa poti alege sa vrei mai mult – o redefinire de anvergura a siluetei si masei musculare! Specialistii fitness cu care colaboreaza ALTO Studio au experienta si expertiza pe mai multe directii ale activitatilor sportive si iti vor recomanda sa urmezi un plan de antrenament adaptat aspiratiilor si posibilitatilor tale, ca parte a pachetului 3D Sculpt. Planul general de antrenament personalizat se construieste pornind de la rezultatele evaluarii initiale prin scanare corporală 3D STYKU si a obiectivelor stabilite.

Beauty Manager-ul integreaza informatiile obtinute despre tine in cadrul sesiunii initiale de diagnoza intr-un plan terapeutic complet, urmarind permanent rezultatele prin evaluari periodice si coordonand echipa de terapeuti pentru a remodela si – in final – a intretine versiunea ta redefinita. Ajustarile lunare se fac in functie de reactia specifica la terapii a corpului tau, evidentiata de rezultatele constatate in cadrul sesiunilor de evaluare, analizand prin comparatie evolutia parametrilor furnizati de noua scanare corporala 3D si a fotografiilor before & after. Remodelarea Corporala foloseste toate terapiile estetice de baza – slabire localizata, tratarea celulitei, tonifiere cutanata si musculara si fermitate – in proportiile juste si intr-o ordine clara, pentru optimizarea rezultatelor.
Tehnologiile pe care se bazeaza sunt: VELASHAPE III, Endermologie LPG ALLIANCE, Radiofrecventa si Cavitatie DALYANCE, Presoterapie ADAGYO, Criosculptare COOLTECH DEFINE si Biostimulare ULTRATONE Excel-Pro.

Aceasta abordare care vizeaza remodelarea corporala completa, atat de ampla incat poate fi asimilata sculptarii 3D, reflecta abordarea cu focus pe rezultat real, de lunga durata, originala ALTO Studio Bucuresti. Acesta este un centru de estetica de tip boutique, specializat in terapii avansate de remodelare corporala, estetica faciala si epilare definitiva, si functioneaza intr-o locatie distinsa, intr-o zona rafinata si usor accesibila a Bucurestiului, intr-un ambient luxos dotat cu tehnologiile cele mai eficiente astazi si o echipa pregatita sa inteleaga si sa raspunda nevoilor si exigentelor tale.

Experienta ALTO este cladita cu profesionalism si caldura in jurul nevoilor si asteptarilor tale. Merita incercata, cu certitudine!