Home Sanatate Silver Memory, o saltea de pat ce ofera confort sporit

Silver Memory, o saltea de pat ce ofera confort sporit

SHARE
saltea

„Somnul dulce mult aduce” spune o vorba romaneasca. Cu totii stim ce este somnul, dar putini dintre noi pot defini cu adevarat aceasta parte misterioasa a vietii noastre. Analiza propriului nostru somn este o misiune imposibila, avand in vedere ca rareori stim ca dormim atunci cand am adormit.

Cu toate ca observam somnul la altii, schimbarile in functiile creierului si a organelor nu se vad cu usurinta la exterior.   Si chiar daca menirea somnului este aceea de a ne reface organismul, exista nenumarate situatii cand ne trezim mai obositi decat atunci cand am adormit sau acuzam dureri in diverse locuri ale trupului nostru.

Un factor esential care contribuie la un somn odihnitor este reprezentat de salteaua pe care dormim. Specialistii magazinului online de saltele www.saltele-online.ro recomanda pentru un somn linistit salteaua Silver Memory, o saltea ce ofera un confort foarte bun, un suport ferm al coloanei vertebrale si o protectie deosebita din punct de vedere al sanatatii.

Aceasta saltea a fost realizata prin combinarea efectelor benefice ale materialului Memory Foam cu cel al tratarii husei cu fibra de argint si capsule ce emit ioni de argint. Confortul este asigurat de doua straturi succesive de material cu “memorie” cu densitati diferite, care permit realizarea unei amprente eficiente a corpului si eliminarea punctelor de presiune. Densitatile diferite ale materialelor creaza o reactie graduala la realizarea amprentei si ofera un confort deosebit pentru orice utilizator al acestei saltele.

Husa de acoperire a saltelei Silver Memory este realizata din textil Chablise cu tratare Argentum+. Acest material asigura o protectie foarte buna datorita tratamentului Argentum+ aplicat sub forma de microcapsule ce emit ioni de argint, un sistem foarte bun impotriva acarienilor si a microorganismelor ce impiedica declansarea de reactii alergice.

Organismul uman transpira si cedeaza caldura in timpul somnului. Tehnologia Argentum+ permite absobtia si evacuarea rapida a umiditatii (proprietati hidrofile pentru umiditate). Astfel, se blocheaza multiplicarea bacteriilor si reduce reactiile alergice. Argintul nu afecteaza echilibrul natural al pielii.

Tehnologia Argentum +  a primit premiul INTERZIUM pentru produse de inalta calitate in anul 2011.

Despre Saltele-Online.ro

Site-ul Saltele-Online.ro face parte din grupul Mobshop.ro, dintre cei mai mari comercianti online de mobila, mic mobilier, tapiterie si saltele din Romania. Echipa a servit pana in prezent peste 20000 de clienti, iar gama de produse acopera amenajarile si modificarile ce se fac intr-o locuinta: mobilier de serie sau la comanda, bucatarii, dormitoare, camere de tineret, birouri, saltele, canapele, scaune, mese, usi glisante si alte produse ambientale de interior.

Sursa: www.saltele-online.ro