Home Fit Travel Top 5 destinatii pentru SKI in Europa

Top 5 destinatii pentru SKI in Europa

SHARE

O singura excursie este tot ceea ce ai nevoie ca sa te convingi ca destinatiile pe care ti le propunem mai jos isi merita locul pe podiumul celor mai bune locuri de SKI din Europa. Pentru ca sport nu inseamna doar sala de gimnastica, ci tot ceea ce implica activitate fizica, fie ea de interior sau exterior.

5. Verbier – Elvetia – Aici este locul in care Richard Branson insusi a deschis un mic “chalet” denumit Lodge. Statiunea este situata in partea de vest a Elvetiei si este recunoscuta pentru restaurantele sale si viata de noapte extrem de activa.

4. Kitzb├╝hel, Austria – Numai in luna ianuarie peste 80.000 de fani ai ski-ului se aduna in aceasta statiune pentru a-i viziona pe cei mai buni schiori din lume in circuitul Cupei Mondiale.

 

Kitzb├╝hel, Austria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. St. Anton, Austria – Un oras fermecator, St. Anton ofera pasionatilor peste 200 km de partii, iar sezonul dureaza din decembrie pana in aprilie.

2. La Grave, Franta – Un sat din secolul al-XII-lea ascuns in Alpii francezi, situat la aproximativ 1 ora de Grenoble. La Grave este un oras de 500 de persoane care iti ofera intimitatea unei familii. Este Mecca adevaratilor montagnarzi in cautare de pante abrupte, ghetari si stanci.

1. Chamonix, Franta – Pentru schiori Chamonix reprezinta patria. Pe strazile statiunii auzi toate limbile lumii. 4810 m de stanca, zapada, gheata si vis pentru fiecare. Valea Chamonix ofera pasionatilor 4 zone de ski: Les Grands Montets, Brevent/Flegere, Domaine de Balme si Les Houches.

chamonix