Home Sanatate ‘Cocktailul anticancer’ al calugarului Romano Zago

‘Cocktailul anticancer’ al calugarului Romano Zago

SHARE
romano zago sirp cancer
Sursa foto: www.aloeproductscenter.com

Romano Zago este un calugar misionar brazilian, devenit celebru in intreaga lume pentru tratamentul anticancer pe care il aplica bolnavilor, de peste 25 de ani. Acesta crede ca terapia alimentara vegetariana si un tratament pe baza de aloe (Aloe arborescens) au efecte benefice asupra pacientilor cu tumori, putand fi utilizate in absenta tratamentelor oficiale sau ca adjuvant al acestora. El exclude complet proteina animala din alimentatie si alimentele rafinate (zaharuri, fainuri), deoarece sunt greu de digerat, si propune extractele de ierburi si fructe uscate.

Oncologii si o parte din reprezentantii mass-media considera ca efectele benefice ale plantei de aloe vera in cazul cancerului sunt o legenda, chiar daca proprietatile anti-tumorale ale aloe sunt recunoscute de nenumarate studii.

Calugarul Romano Zago isi bazeaza tratamentele pe un studiu efectuat de el insusi, derulat pe o perioada de 2 ani de zile asupra a peste 200 de pacienti cu metastaza. In aceste cazuri, procentul de supravietuire al pacientilor sau creste cu o treime, fapt argumentat de faptul ca aloe are proprietati antineoplazice, avand efecte imunostimulante, antiproliferative si antioxidante.

Cum se pregateste cocktailul anticancer al lui Romano Zago?

Calugarul spune ca nu este necesara o dozare perfecta, ci totul pleaca de la doua frunze de aloe introduse intr-un borcan cu miere organica, dar poate fi realizat si cu 3 frunze de aloe la jumatate de kilogram de miere. Variantele de dozaj sunt multiple, multi membri ai ordinelor religioase utilizand in trecut aceeasi metoda.

O lingura din acest cocktail, luata cu 20-30 minute inainte de fiecare masa, poate avea efecte benefice asupra organismului. Tratamentul cu aloe nu este infailibil, insa este o posibilitate spre invingerea acestei boli.

Aceste informatii sunt furnizate numai in scop informativ. Ele nu sunt destinate a fi si nu trebuie sa fie invocate ca sfaturi medicale. Este posibil ca aceste informatii sa nu se aplice fiecarui individ si inainte de a utiliza oricare dintre informatiile furnizate de site-ul de fata ar trebui sa contactezi un medic specialist. Daca utilizezi oricare dintre informatiile furnizate de acest site, faci acest lucru pe proprie raspundere, fara dreptul de a face orice plangere impotriva Healthandfitness.ro, ca rezultat al informatiilor furnizate.