Home Fitspiration Încearcă o nouă aventură pe 2 roți. Închiriază bicicleta electrică!

Încearcă o nouă aventură pe 2 roți. Închiriază bicicleta electrică!

SHARE
incearca-o-noua-aventura-pe-2-roti-inchiriaza-bicicleta-electrica

Te-ai gândit de multe ori că ai vrea să faci o plimbare cu bicicletă pe trasee mai dificile, cu urcări în special, să te bucuri de natură, dar forma fizică de care ai nevoie pentru o asemenea tură nu e punctul tău forte. Sau pur și simplu vrei să încerci o aventură nouă alături de prieteni sau familie în următorul weekend.

Acum există o soluție la îndemână pentru plimbările de acest gen – bicicletele asistate electric, care te vor ajuta ca orice urcare sau coborâre să fie abordate mult mai ușor, cu efort minimum chiar și pentru începători. Asistența electrică te va ajuta sa parcurgi traseul mai ușor, dar acest lucru nu înseamnă că nu vei mai depune deloc efort în pedalare. Bicicleta electrică are opțiunea de a regla intensitatea de asistare, așă că e alegerea ta cât de ușoară sau de grea îți vei face plimbarea.

Costurile pentru a cumpăra o bicicletă electrică sunt încă destul de ridicate, așa că recomandarea noastră pentru o experiență altfel merge către inchiriere bicicleta electrica. La doar 90 km de București, la centrul educativ sportiv 2be din Câmpina găsești biciclete electrice de ultimă generație, cu autonomie de până la 150 km, mărimi atât pentru copii, cât și pentru adulți femei și bărbați. Poți merge alături de familie sau prieteni, pe traseele din împrejurimile Câmpinii sau te poți alătura unui eveniment organizat de tip bikepicnic, unde vei avea incluse ghidajul, asistența tehnică, precum și gustări și băuturi răcoritoare pentru zilele călduroase.

Biciclete electrice din centrul de închiriere 2be au profil MTB și te vor ajuta să parcurgi cu ușurință trasee pe drumuri neasfaltate, offroad pe dealurile din împrejurimi. Mărimile disponibile pentru biciclete sunt de la S până la L. La închiriere vei primi bicicleta cu bateria încărcată full, cască de protecție, precum și indicații despre traseele pe care le poți parcurge în zonă, totul pentru a-ți asigura o zi memorabilă pe două roți.

Dacă nu alegi o bicicletă electrică, poți opta și pentru alte tipuri – MTB, cursiere, chiar și biciclete cu două locuri, tandem, la 2be vei găsi diponibilă o flotă de peste 70 de biciclete. Poți veni cu întreaga familie, de la mic la mare, pentru că în centrul de închiriere din Câmpina găsești și biciclete pentru copii sau scaune pentru copii de montat pe bicicleta unuia dintre adulți.

2be group este de găsit pe str. Griviței nr. 88 în Campina, pe e-mail contact@2-be.ro, site www.2-be.ro și pe pagina de Facebook 2be group & Instagram 2be.group.

(Articol sponsorizat)