Home Evenimente Yoga Festival Romania reuneste peste 25 de presenteri nationali si internationali

Yoga Festival Romania reuneste peste 25 de presenteri nationali si internationali

SHARE
stefano crocetta yoga festival romania

Yoga Festival Romania reuneste peste 25 de presenteri nationali si internationali

In perioada 19-20 noiembrie 2016 are loc, la Hotel Ramada, primul festival de yoga din Romania, organizat de scoala Fitness Scandinavia. Festivalul isi deschide portile publicului larg ca o alternativa la activitatile de relaxare si regasire a echilibrului.

Yoga, o practica ce exista de peste 5.000 de ani, este o disciplina spirituala care sustine transformarea profunda a fiintei umane prin transcenderea ego-ului. Yoga Festival Romania, din 19 si 20 noiembrie 2016, va incerca sa aduca o influenta asupra stilului de viata al celor prezenti la festival. Peste 25 de presenteri din Romania si din strainatate vor sustine clase de Yoga, pilates, workshop-uri de terapie prin ras si body-art, toate menite sa te elibereze de stres, sa imbunatateasca postura, sa creasca vitalitatea si nivelul energiei din corp. Intre cele mai asteptate clase din cadrul Yoga Festival enumeram: Power Yoga, Yoga Fusion, Prenatal Yoga, Postural, Yogilates, Hatha Yoga, Ultimate Pilates, Feminitudine.

Stefano Crocetta este presenter in multe tari din intreaga lume, prezentand master class-uri si workshop-uri de step, aerobic, programe pentru conditionarea musculaturii si Pilates. De asemenea, el lucreaza ca si coordonator tehnic in mai multe sali de fitness din Italia. Creator de programe de instruire si al marcii intregistrate Body in Motion, Stefano se afla constant in cautarea de metode inovative de antrenament. In prezent, el este coordonator si manager al IFA (Asociatia de Fitness italiana). In cadrul Yoga Festival Romania, Stefano va sustine doua clase: Pilates Flow Motion si Pilates Mat Work.

carlos l'abbate yoga festival Carlos L’Abbate a lucrat timp de mai multi ani ca profesor de scoala si si-a dedicat o buna parte din tineretea sa activitatilor cu copii fara adapost si persoanelor mai in varsta. Aceasta experienta profunda i-au ridicat mai multe semne de intrebare despre modul in care oamenii se raporteaza la viata si moarte.  In anul 1989, a parasit Buenos Aires, locul nasterii sale, si a inceput sa calatoreasca pentru a cauta intelesul si raspunsurile la aceste intrebari. Carlos a calatorit foarte mult in aceasta perioada si a studiat mai multe tehnici (in context formal si informal) legate de corp si minte, precum si fundamentele de baza pentru arta si filozofie, psihologie si sanatate. Aceasta combinatie dintre experienta si cunostinte, transforma munca lui Carlos intr-o experienta speciala si unica. In cadrul Yoga Festival Romania, Carlos va sustine o clasa de Yogilates, activitate care se concentreaza pe  starea de bine si armonie a persoanei.  Yogilates combina exercitii fizice atat din Yoga, cat si din Pilates impreuna cu viziunea psihologica, filozofica si spirituala a yoga: o minte clara, inteleapta si linistita.

Pantelis Nikolaidis a absolvit Scoala de Fitness “Studio One”, specializandu-se in antrenamente personale. Este pantelis nikolaidis yoga festivalunul dintre cei mai populari Presenteri Yoga din Grecia si a absolvit o multitudine de cursuri din India si Grecia, cum ar fi E-RYT 200h si RYT 500h Yoga Alliance. Are, de asemenea, diploma de instructor Pilates (mat work). Detine certificari in Real Ryder ®, BOSU ®, antrenament suspendat si antrenament pe platforma vibranta. Pantelis este in industria fitnessului inca din 2004 si coopereaza cu numeroase cluburi sportive, ca manager si instructor yoga. La Yoga Festival Romania, Pantelis va sustine trei clase: Vyniasa Inversion, Yoga Chakra Breathing si Improvement on Self-Confidence Yoga.

Pe langa acestia, alti peste 20 de presenteri vor fi prezenti, intre care: Denis Dochioiu, Darius Moldovan, Dora Dinu, Simona Niste, Veronica Constantinescu, Alexandra Solomon, Cori Gramescu. Lista completa a presenterilor, dar si programul conventiei sunt disponibile pe http://www.fitness-scandinavia.ro/detalii-conventie.php?convention=13.