Home Antrenament Top 5 accesorii sportive care te ajuta sa te mentii in forma

Top 5 accesorii sportive care te ajuta sa te mentii in forma

SHARE
minge fitness

Unii dintre noi urasc sa mearga la sala. Cu toate acestea, insa, sportul si mentinerea unui stil de viata sanatos este foarte important. De aceea, trebuie sa gasim alternative care se potrivesc cu personalitatea noastra, dar si cu timpul de care dispunem. Si, pentru a veni in ajutorul vostru, am decis sa facem un top al accesoriilor de fitness, carora le puteti gasi un loc in casuta voastra.

  1. Bicicleta mecanica – aceasta bicicleta este destinata uzului casnic si poate fi folosita la orice varsta. Bicicleta permite reglarea pe inaltime a scaunului, reglarea rezistentei de pedalare si este accesorizata cu un display ce afiseaza timpul, viteza, caloriile consumate, distanta. Puteti achizitiona o astfel de bicicleta de AICI.
  2. Stepper – Acesta este perfect pentru exercitiile de tip urcare si coborare a scarilor, avand avantajul ca este mai “bland” cu articulatiile. Tehnologia de amortizare hidraulica asigura un antrenament confortabil. Folosirea regulata a steparului te ajuta atat la mentinerea formei sau scaderea in greutate dar si la mentinerea sanatatii.  Aici poti vedea un stepper foarte usor de folosit, inclusiv acasa.
  3. Step fitness – o simpla cautare pe Youtube iti ofera o multitudine de posibilitati de a utiliza step-ul. Extrem de compact, usor de depozitat, step-ul este si o solutie potrivita atunci cand vrei sa te apuci serios de sport. De asemenea, este extrem de versatil, putand fi folosit pentru extrem de multe exercitii, de la cele la sol, pana la step box. Aici poti vedea pretul unui step.
  4. Banda de alergare – daca dispui de ceva mai mult spatiu in casa si iti place sa alergi, poti opta pentru o banda de alergare. Aceasta este ideala pentru a incepe un antrenament periodic de alergare datorita dimensiunilor compacte si modului de utilizare foarte usor. Click aici sau aici pentru a vedea intre ce benzi poti opta.
  5. Minge fitness – sau fitball cum mai este denumita este extrem de versatila si distractiva. Cu ajutorul ei poti concepe programe intregi de aerobic si pilates, dar este foarte utila si in antrenamentele functionale. Poate fi utilizata atat de femei, dar si de barbati. Acestia din urma vor aprecia exercitiile care pot fi efectuate cu ajutorul mingii de fitness, unele dintre ele mult mai eficiente decat exercitiile pe aparatele clasice din sala de fitness. Pretul unei mingi de fitball este extrem de mic, de aceea este un accesoriu cu un raport pret – oportunitati foarte bun. Poti achizitiona o minge de fitness de aici sau de aici.

Tie cu ce accesorii iti place sa lucrezi? Lasa-ne un comentariu la aceasta postare si poti castiga una din cele 3 mingi de fitball, pe care le punem la bataie. Raspunde pana la 30 noiembrie, ora 23;59:59, iar pana pe 5 decembrie afli daca ai castigat.

Succes!