Home Sanatate Trei tipuri de saltele ortopedice recomandate de specialisti

Trei tipuri de saltele ortopedice recomandate de specialisti

SHARE
saltea ortopedica saltele-online.ro

Beneficiul principal al unei saltele ortopedice este acela ca permite o pozitie corecta a coloanei vertebrale, facand-o potrivita celor care sufera de dureri de spate. Saltelele ortopedice ajuta in prevenirea si tratarea unor dureri musculare si articulare, utilizarea sa permitand o buna circulatie a sangelui si eliminarea tensiunilor musculare care cauzeaza durerile de spate.

Specialistii in saltele  recomanda celor cu dureri usoare de spate trei tipuri de saltele ortopedice:

  • Salteaua Ortopedica Lux are o structura ortopedica ferma si este realizata pe structura de arcuri Bonell cu 5 spire, interconectate cu spirale de sarma din otel carbon.  Salteaua are o grosime de 22 cm, ceea ce ii permite sa fie folosita pe orice structura de pat (clasic sau modern), dar are si o buna elasticitate. Materialul de acoperire este matase Jakard in amestec din bumbac matlasat cu strat de material siliconat ce permite trecerea aerului.
  • Saltea Forte Superortopedica Lux este o saltea destinata persoanelor ce doresc un suport ferm si inalt, aceasta avand o grosime de 30 cm. Salteaua este realizata dintr-o plasa de arcuri bitronconice de tip HERCULE, din sarma otel-carbon, prin tratare termica la curenti de inalta frecventa pentru a ii conferi o indelungata rezistenta si elasticitate. Intre randurile de arcuri sunt montate benzi din spuma poliuretanica pentru a atenua efectul de val (transmiterea miscarilor in corpul saltelei) si pentru a oferi indicele de elasticitate potrivit.  Salteaua are fata vara/iarna, manere de transport si banda 3D pentru aerisire.
  • Salteaua SuperOrtopedica Lux Memory este o saltea destinata persoanelor ce doresc un suport ferm si confortabil. Confortul acestei saltele este asigurat de cei 4 cm de Memory Foam ce preiau amprenta corpului si egalizeaza punctele de presiune, sustinand in mod natural coloana. Spuma viscoelastica, fiind un material ce raspunde nu numai greutatii corpului, ci si caldurii emise de acesta, va putea “amprenta” foarte eficient forma corpului, indiferent daca ai obiceiul sa dormi pe burta, pe spate sau pe lateral.

Expertii in saltele ai magazinului online de saltele www.saltele-online.ro recomanda schimbarea saltelei la cel mult 8 dupa de la prima folosire, iar celor carora se afla in cautarea saltelei potrivite sa testeze saltelele inainte de achizitie. Salteaua face parte dintre acele lucruri a caror alegere este personala si tine cont de conformatia corpului utilizatorului si conditia sa fizica.

De asemenea, dupa achizitionarea unei saltele, pentru ca aceasta sa-si pastreze cat mai mult timp proprietatile initiale, este important ca aceasta sa fie curatata o data pe an. In acest fel, utilizatorul reduce riscul de a contacta diferite bacterii sau virusuri acumulate in saltea de-a lungul timpului. Pentru mai multe informatii despre saltele, poti accesa site-ul magazinului online de saltele.