Home Evenimente #10dayschallenge

#10dayschallenge

SHARE

Accepta provocarea Health and Fitness, #10dayschallenge,  si poti castiga unul din cele 10 premii constand in 2 produse Eucerin fiecare (in marime naturala, nu mostra).

Premiile: Eucerin Dermato Clean 3 in 1 -Lotiune Micelara pentru toate tipurile de ten si Eucerin Dermato Clean- Demachiant de ochi bifazic.

CUI SE ADRESEAZA CONCURSUL?

Concursul se adreseaza celor care au un stil de viata sanatos, care iubesc sportul si sanatatea, care isi doresc sa adopte un stil de viata sanatos sau care vor sa duca mesajul importantei unui stil de viata sanatos mai departe in comunitatea sa.

Persoanele care se inscriu in concurs trebuie sa aiba domiciliul stabil in Romania sau o adresa de livrare pe teritoriul tarii. Premiile se livreaza cu Posta Romana, doar in Romania.

MECANISMUL CONCURSULUI

Incepand cu 15 Ianuarie si pana la 30 Ianuarie inclusiv, Health and Fitness Tour Romania lanseaza cate o provocare pe pagina de Facebook Health and Fitness Tour Romania.

Pentru a intra in extragerea finala participantii trebuie sa fi indeplinit cel putin 7 provocari, din cele 10, si toate conditiile puse la fiecare provocare la care participa.

ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi extrasi cu random.org si anuntati in data de 1 Februarie, pana la ora 20:00.

10dayschallenge